Het Industrieterrein van het Tantouwesten, Songgang-Stad, Bao'an-District, Shenzhen, 518105 P.R.CHINA
Thuis ProductenSolar Power Inverter

Controlemechanisme van de het Waterpomp van het Zwembad het Zonne Pompende Systeem/Zonnepompomschakelaar

Certificaat
Van goede kwaliteit het rek zet online UPS op voor verkoop
Van goede kwaliteit het rek zet online UPS op voor verkoop
De dienst van bedrijf attente naverkoop, en probeert hun beste om aan de behoefte van klanten te voldoen. Wij zullen een samenwerking op lange termijn zijn.

—— Albert

Dit is een fantastisch sourcing platform, de attente dienst en een goede kwaliteitsproduct.

—— Philip

U kunt altijd me het beste plan geven, en het laat groot mijn klant voelen, hoop ik wij een andere kans aan samenwerking kunnen hebben.

—— Tim

Ik ben online Chatten Nu

Controlemechanisme van de het Waterpomp van het Zwembad het Zonne Pompende Systeem/Zonnepompomschakelaar

China Controlemechanisme van de het Waterpomp van het Zwembad het Zonne Pompende Systeem/Zonnepompomschakelaar leverancier
Controlemechanisme van de het Waterpomp van het Zwembad het Zonne Pompende Systeem/Zonnepompomschakelaar leverancier Controlemechanisme van de het Waterpomp van het Zwembad het Zonne Pompende Systeem/Zonnepompomschakelaar leverancier Controlemechanisme van de het Waterpomp van het Zwembad het Zonne Pompende Systeem/Zonnepompomschakelaar leverancier

Grote Afbeelding :  Controlemechanisme van de het Waterpomp van het Zwembad het Zonne Pompende Systeem/Zonnepompomschakelaar

Productdetails:

Plaats van herkomst: China
Merknaam: JINTAI PUMP
Certificering: CE
Modelnummer: Controleur

Betalen & Verzenden Algemene voorwaarden:

Min. bestelaantal: 1
Verpakking Details: karton
Levertijd: 15DAYS VOOR BULKorde, 3 DAGEN VOOR STEEKPROEF
Betalingscondities: T/T, Western union, Moneygram, Paypal
Levering vermogen: 10000pcs per maand
Contact Now
Gedetailleerde productomschrijving

 

Controlemechanisme van de het Waterpomp van het Zwembad het Zonne Pompende Systeem/Zonnepompomschakelaar

 

Controlemechanisme van de het Waterpomp van het Zwembad het Zonne Pompende Systeem/Zonnepompomschakelaar

 

NOTA:


1. Gelieve te sluiten zonnepanelen aan P+ en P, batterij aan B+ en B aan
2. Als verbonden de zonnepanelen, batterij niet wordt verbonden, gelieve te schakelen op „zonnewijze over“
3. Als de batterij wordt aangesloten, gelieve te schakelen op „batterijwijze“ over
4. Max. voc van zonnepanelen: 100VDC, is er een zekering om te beschermen het controlemechanisme tegen over voltage, boven foto zien.
 


Het laden functie OL


Het laden de functie kan slechts voor RTES5020B-controlemechanisme, hoofdzakelijk gebruiken op strikt pomp-uit wordt toegepast.

  1.   Na verbind de batterijinput en de zonnepaneleninput, zet de schakelaar aan de Zonnepaneelwijze aan. Eerst, gingen alle lichten en toen na het systeem 1s van de klok „sys“ indicator in zelf-controle. Na Pomp „zelf“ indicator, Pomp het lopen. Tot slot de lichten die MPPT opvlammen“, „bovengenoemd systeem in het maximumpower point-algoritme.

Als behoefte om de batterij, om de schakelaar aan te zetten aan de Batterijwijze aan te sluiten.
Als geen behoefte om de batterij te gebruiken, om de schakelaar aan de Zonnepaneelwijze aan te zetten.

  1.   De gebruiker kan bovengrens van de motherboard maximumpotentiometer van de outputsnelheid gebruiken, snelheid de Met de wijzers van de klok mee van de potentiometermotor, Linksdraaiende de snelheidsdalingen van de potentiometermotor
  2.   Wanneer de batterijmacht niet genoeg is, zal het Controlemechanisme automatisch in navulbare batterijwijze, Deze „Pomp“ indicator en opvlammende lichten en „MPPT“.

 

Deze procespomp is nog in het lopen.
Aankondigingen


a)  Tijdens de dradenverbinding, gelieve van nota te nemen die de schakelaar aan middendeel „EINDE“ moet uitzetten, dan de afgesneden macht. Zorg ervoor de zonnepaneelinput de definitieve stap van tussenvoegsel is. De juiste verbinding kan schade van verkeerde verrichting vermijden.
B) te besteden gelieve aandacht aan de „P+“ terminal en van „P“ terminal. Het voltage tussen „B+“ terminal en van „B“ terminal kan niet zijn overschrijdt 100V, of er zou fatale schade aan het controlemechanisme zijn.
c) gelieve van nota te nemen het zonnepompencontrolemechanisme de modellen van de relevante of geadviseerde zonnepompen door ons bedrijf kon slechts aanpassen, kan niet in andere modellen naar believen worden veranderd.
D) wanneer het pompbegin die, gelieve lopen ervoor te zorgen het in de correcte richting loopt (het water zou van de waterafzet van de pomp is de juiste richting wegvloeien). De onjuiste manier niet alleen maakt de pompenwerken onregelmatig, maar ook zal mechanische schade aan de pomp door te lopen op lange termijn veroorzaken.
e) Waterspiegelsensor voor goed:

 

(1) de ouderwetse goed waterspiegelsensor: Het handelt in opsporing de waterspiegel van de put. Zodra de waterspiegel te laag is en goed droog gaat zijn, zal de pomp ophouden pompend. Tijdens installatie, zou de sensor aan eind „WC wordt aangesloten“ indien geïnstalleerd onder de sensor van eind „WH“, sensor van eind „WH“ boven de AFZET van pomp in juiste manier moeten worden geïnstalleerd die. De pomp zal ophouden werkend die wanneer de waterspiegel onder de sensor aan eind „WH“ en de pomp wordt aangesloten opnieuw zal werken tot de waterspiegelterugwinning boven de sensor met eind „WH“ verbond. Toen het systeem de ondergrondse waterspiegel onder de sonde van „WH“ ontdekte, zal het zal automatisch het werk terugstellen en tegenhouden. Tot de waterspiegel boven de sonde, zou het systeem 30 mins vertragen, en tegelijkertijd, begint het „GOED“ licht te fonkelen tot de vertraging, de systeembewegingen opnieuw eindigt. Bij de eerste elektriseer van het systeem en ontdekte de waterspiegel boven de sonde van „WH“ is, zal het looppas zonder enige vertraging.

 

(2) de de waterspiegelsensor van de nieuw-Stijlvlotter (Substituut voor „WC „van „WH“): Wanneer de gebruiker de sensor van de vlotterwaterspiegel in plaats van de ouderwetse sensor kiest, te verbinden gelieve de twee draden van sensor aan eind „WC“ en „WH“ van het controlemechanisme.

Aandacht: Gelieve te zorgen de sensor van de vlotterwaterspiegel verticaal verbindend boven de afzet van zonnepomp of de afzetpijp ervoor.

 

 

Controlemechanismeinleiding

 

Beheers de pompen aan pompwater en controleer de systeemarbeidsvoorwaarde


☆ Geen het aanbrengen van water (elektronische component weg van water)
☆ De bidirectionele terminal van de controlesinput, en het kan aan ontdekkend materiaal zoals waterspiegelsonde (bescherming niets uitvoeren), drukschakelaar, teleequipment enz. verbinden die.
☆ Maximumvoltage:

 

Modelnaam

  MAX. VOC VAN ZONNEPANEEL

24V~72V controlemechanisme

100Vdc

☆ Het controlemechanisme is op 24V~ 72 V-systemen van toepassing.
☆ Startvereiste van systeem: het zonnepaneel levert energie: ≥10%
☆ Starttijd van motor: ≤10S
☆ De schakelaar kan automatische overschakeling van de lastenwijze en niet-lastenwijze, geen behoefte van het handwerk.
☆ Het zwakke macht testen, wanneer het systeem onophoudelijk 5 seconden in werking stelt, de daadwerkelijke macht ≤ 10% schatte macht van pomp, zal het systeem automatisch zwakke macht worden, is low-power licht.
☆ Wanneer het systeem ontdekt is de waterspiegel van grondwater minder dan de waterspiegelsonde (WH), het automatisch teruggestelde systeem, en houdt op werkend, tot de waterspiegel hoger is dan waterspiegelsonde (WH), het systeem zal vertragen 30mins, op dit ogenblik goed het lichte begin van L om, tot afwerking te trillen de vertragingstijd, nieuw begin aan het werk. Wanneer het vermogen van systeem, is en ontdekt is de waterspiegel hoger dan waterspiegelsonde (WH), heeft het geen vertraagde tijdverwerking, en loopt direct.
☆ Het heeft functie zoals electrodepositive bescherming, overstroombeveiliging, hyperthermy bescherming.
☆ Het systeem van de zonnediemachtsovergang de rekenkunde op van MPPT (Maximumpower point) wordt gebaseerd.
☆ Wanneer het batterijvoltage te laag is, zal het systeem automatisch de macht losmaken, zal het de macht verbinden tot het batterijvoltage aan normaal terugkeert.
☆ De maximumomzettingsefficiency is 88% (motor en controlemechanisme).
☆ Beschermingsrang: Verzegeld IP54 (, maak waterdicht)
☆ Vergeleken met traditioneel hardwareopstarten, maakt het het systeemopstarten van de softwarecontrole motor zacht beginnen, is de beginnende stroom kleiner.
☆ Op de voorwaarde van identiek stroom en voltage, maakt de softwarecontrole verhoging van de systeemefficiency 10% tot 15%.

  • Het controlemechanisme kan de pomp verhinderen beginnend vaak op de voorwaarde van zwak stijgt macht door het testen van dynamisch van zonnemacht, kan het worklife van pompen beschermen en uitbreiden.

 

Verklaring van lichten en bedradingsterminal

 

Verklaring van lichten

 

teken

naam

verklaring

Sys

macht

De groene kleur, de macht is o.k.

Pomp

het lopen

De groene kleur, het zet 20 seconden aan nadat de macht wordt verbonden

MPPT

Maximum Power Point

De groene kleur, het systeem berekent maximum Power Point

ERR_I

Onjuiste stroom

Rode kleur, over stroom

Lage Macht

Onjuist voltage

Gele kleur, onder voltage

Tank_F

Het alarm van de tankwaterspiegel

De rode kleur, de tank is volledig

Well_L

Goed waterspiegelalarm

De rode kleur, het water in goed is niet beschikbaar

 
 

Contactgegevens
CHINA UPS Electronics Co., Ltd.
Direct Stuur uw aanvraag naar ons (0 / 3000)