Het Industrieterrein van het Tantouwesten, Songgang-Stad, Bao'an-District, Shenzhen, 518105 P.R.CHINA
Thuis ProductenSolar Power Inverter

12 van de Diepe de Cyclusvolts Batterij 200Ah van VRLA voor Zonnemacht van Netsystemen

Certificaat
Van goede kwaliteit het rek zet online UPS op voor verkoop
Van goede kwaliteit het rek zet online UPS op voor verkoop
De dienst van bedrijf attente naverkoop, en probeert hun beste om aan de behoefte van klanten te voldoen. Wij zullen een samenwerking op lange termijn zijn.

—— Albert

Dit is een fantastisch sourcing platform, de attente dienst en een goede kwaliteitsproduct.

—— Philip

U kunt altijd me het beste plan geven, en het laat groot mijn klant voelen, hoop ik wij een andere kans aan samenwerking kunnen hebben.

—— Tim

Ik ben online Chatten Nu

12 van de Diepe de Cyclusvolts Batterij 200Ah van VRLA voor Zonnemacht van Netsystemen

China 12 van de Diepe de Cyclusvolts Batterij 200Ah van VRLA voor Zonnemacht van Netsystemen leverancier
12 van de Diepe de Cyclusvolts Batterij 200Ah van VRLA voor Zonnemacht van Netsystemen leverancier 12 van de Diepe de Cyclusvolts Batterij 200Ah van VRLA voor Zonnemacht van Netsystemen leverancier

Grote Afbeelding :  12 van de Diepe de Cyclusvolts Batterij 200Ah van VRLA voor Zonnemacht van Netsystemen

Productdetails:

Plaats van herkomst: China
Merknaam: Jopower
Certificering: CE/UL/CGC
Modelnummer: JPD12-200

Betalen & Verzenden Algemene voorwaarden:

Min. bestelaantal: 50 stuks
Prijs: USD170.50-185.00/pc
Verpakking Details: Dubbel muurkarton/houten pallets
Levertijd: 20-25 dagen
Levering vermogen: 30.000 PCs/maand
Contact Now
Gedetailleerde productomschrijving
Gebruik: Zonnemacht, Telecommunicatie spanning: 12V
Capaciteit: 200Ah (10Hr) Onderhoudstype: gratis
Maat: 522*240*219mm Gewicht: 60.00KG
Containermateriaal: ABS Eindtype: Kuiper, lood
Toepassingstype:: Cyclusgebruik Alternatieve naam: Solar battery

12 van de Diepe de Cyclusvolts Batterij van VRLA, Batterij van de de Zonnemachts de Diepe Cyclus van 200Ah

 

DE DIEPE CYCLUSbatterijen worden VEREIST VOOR SOMMIGE TYPES VAN ZONNEPANEELsystemen
De zonnebatterijen (Diepe Cyclusbatterijen) zijn een belangrijk onderdeel in een stand-alone duurzame energiesysteem. Als u een wind, een zonnepaneel of een hydro elektrisch systeem installeert die aan uw nutsnet zullen worden gebonden, zult u nog diepe cyclusbatterijen nodig hebben als u probeert om macht in het geval van een stroomonderbreking te gebruiken. Zonder diepe cyclusbatterijen, kunt u macht slechts gebruiken u het produceert (d.w.z. zult u geen macht hebben wanneer de zon niet uit is als u geen batterijen in uw zonne elektrisch systeem hebt tegelijkertijd).

 

In duurzame energiesystemen, verstrekken de diepe cyclusbatterijen de energieopslag voor uw systeem. In tegenstelling tot uw autobatterij, moeten de diepe cyclusbatterijen die in duurzame energietoepassingen worden gebruikt (gecirkeld) herhaaldelijk worden gelost en aanvulling. Om gezonde batterijen te handhaven en het batterijleven te verlengen, stellen voor de meeste fabrikanten beperkend de diepte van lossing tot ongeveer 20%. (Dat betekent zullen de diepe cyclusbatterijen bij 80% capaciteit of beter. zijn) Ten minste, laat niet de batterijen toe om onder 50% Diepte van Lossing (DOD) worden gelost. Vaak zal een omschakelaar een Laag Voltage hebben eigenschap losmaken die ladingen op een bepaald vastgesteld punt zal losmaken. Het laag voltagealarm kan hoorbare waarschuwingen ook verstrekken. De ampèremeters, Voltmeters, Batterijmonitors kunnen beter helpen de diepe gezondheid van de cyclusbatterij handhaven en statistieken over de algemene gezondheid van het systeem verstrekken.

 

1. Lange houdbaarheidsperiode
Kan lange tijd periode en geen behoefte worden opgeslagen om tijdens opslag aanvulling. Kan de batterij resterende capaciteit zo hoog zijn zoals 70% na wordt opgeslagen 1 jaar en kan aan 85% van zijn volledige capaciteit worden hersteld wanneer volledig aanvulling.

 

2. Over lossingsprestaties onder laag voltage
Deze batterij kan aan 80% van zijn volledige capaciteit worden hersteld terwijl anderen die slechts aan mislukking wegens sulfuration van het zwavel-zuur en zijn voortvloeiend onderhoud, na onderwerp aan langdurig van vaak over herhaald worden teruggegeven – lossen wegens motor het aansteken, het aansteken en ontoereikende last voor de batterij die door korte afstand die en met lage snelheid wordt veroorzaakt drijft.

 

3. Over lossingsprestaties onder hoogspanning
Wordt geladen bij geadviseerd niet 16V (, niettemin), kan deze batterij zo hoog zijn zoals 95% van zijn volledige capaciteit, geen opdrogen die in de elektrolyt toe te schrijven aan weinig gas bevrijdt en al vrijgegeven gas dat door de platen wordt geabsorbeerd, terwijl dit soort verzegelde lead-acid batterij die gewoonlijk door een externe 14.8V-lader wordt geladen die wordt ontworpen met verschillende nadruk tussen stroomsterkte en voltage (omdat het lastenvoltage voor de overstroming van lood zure batterij gewoonlijk bij 16V is, zodat het overwegende lastenvoltage 16V) is, zal het spoedig gemaakt worden nutteloos veroorzaakt door van de elektrolyt uit te drogen als de gewone batterij die door een 16V externe lader wordt geladen.

 

4. Snelle lastengoedkeuring
Deze batterij kan de kortstondige het laden energie snel absorberen die door voertuig _borne generator wordt geproduceerd en remmen, die datum test toont aan dat het 70% van de energie kan absorberen die terwijl anderen slechts 40%, na wordt geladen onder dit soort voorwaarde 1 uur wordt vrijgegeven.

5. Hoge veelvoudige tarieven die prestaties beginnen
Klein in interne weerstand en self-discharge, normale temperatuur beginnende lossing kunnen de veelvoudige tarieven zo hoog zijn zoals 8C20 terwijl andere gewone batterij 6C20 kan slechts bereiken, zodat kan deze batterij worden gebruikt om hoge machtsbatterij te substitueren.

 

6. Super spanwijdte met lange levensuur
De levensduur van deze batterij is tweemaal zolang de gewone batterij toe te schrijven aan zijn langzame capaciteit tarief onder herhaald diepe lossingscycli vermindert.

7. De consistentie van de super spanwijdtebatterij met lange levensuur
De consistentie en de evenwichtige lossingsprestaties maakten speciale gelijke voor batterij werkgroep onnodig en moeten slechts beschadigde vervangen voor het geval dat er om het even welk zijn, waarbij de ontvankelijkheid van de postverkoopdienst wordt verzonden.

 

 

12 van de Diepe de Cyclusvolts Batterij 200Ah van VRLA voor Zonnemacht van Netsystemen

 

Batterijmodel JPD12-200
Het ontworpen het Drijven leven 12 jaar
Afmetingen (mm) Lengte Breedte Hoogte Totale hoogte
  522 240 218 223
Ong. Gewicht 60.00kg
Interne Weerstand Hoogtepunt dat bij 20℃ wordt geladen: 0.0030Ω
Zelflossing <3>
Capaciteit die door Temperaturen wordt beïnvloed. (10Hr) 40 ℃ 20 ℃ 0 ℃ (- 15℃)
  109% 100% 85% 65%
Lastenvoltage (20 ℃) Cyclusgebruik Vlottergebruik
  14.4-14.8v maximum stroom: 50A 13.6-13.8v

 

 

Toepassingen

• Zonne-energie Bronsysteem
• Het Systeem van de windEnergiebron
• Kernenergiesysteem
• Golfkar
• Het Systeem van de spoorweg auto-Controle
• Het Systeem van de elektrische centrale auto-Controle
• Mariene Beginnende Macht
• Militair Veiligheidssysteem

 

12 van de Diepe de Cyclusvolts Batterij 200Ah van VRLA voor Zonnemacht van Netsystemen

 

Contactgegevens
CHINA UPS Electronics Co., Ltd.
Direct Stuur uw aanvraag naar ons (0 / 3000)