Het Industrieterrein van het Tantouwesten, Songgang-Stad, Bao'an-District, Shenzhen, 518105 P.R.CHINA
Thuis

CHINA UPS Electronics Co., Ltd. Fabrieksreis

Van goede kwaliteit het rek zet online UPS op voor verkoop
Van goede kwaliteit het rek zet online UPS op voor verkoop
De dienst van bedrijf attente naverkoop, en probeert hun beste om aan de behoefte van klanten te voldoen. Wij zullen een samenwerking op lange termijn zijn.

—— Albert

Dit is een fantastisch sourcing platform, de attente dienst en een goede kwaliteitsproduct.

—— Philip

U kunt altijd me het beste plan geven, en het laat groot mijn klant voelen, hoop ik wij een andere kans aan samenwerking kunnen hebben.

—— Tim

Ik ben online Chatten Nu
 • lopende band

  CHP stijging investering in productiebeheer en materiaal elk jaar. De productie is volgens internationale normen van productie „de Klantenvraag als Beheer van de Centrumproductie als Basis, Productkwaliteit als Systeem“.
  Wij zetten een volledig kwaliteitssysteem op dat zich van materiële bron uitstrekt, proces, dat aan het testen assembleert.
  Wij bieden op tijd producten met efficiënt aan, zal energie-saving.CHP een internationale beroemde moderne onderneming worden en zal een briljantere toekomst hebben

 • OEM / ODM

  CHP aanbieding aangepast productenvereiste. OEM de dienst omvat klantenembleem, markering en verpakkings… ODM de dienstaanbieding van zaag materiële componenten, PCB-raad, Software die, Ontwerp plaatst te structureren. CHP zal uw beste OEM en ODM partners zijn.

 • R & D

  Ons bedrijf heeft opstelling de R&D-softwareafdeling en R&D-machinesafdeling. Wij hebben een sterk R&D-team van Duitsland, Japan en China. Wij konden de ontwerp nieuwe machine voor u met een uniek software en een geval van uw basis op uw speciaal verzoek doen. Met meer dan 50elites in RD afd., verstrekken wij OEM/ODM-project voor vele landen, zoals Duits, Japan, Canada, Mexico, Hongkong, enz.

Contactgegevens
CHINA UPS Electronics Co., Ltd.

Contactpersoon: Mr. Song

Tel.: 86-137367899

Fax: 86-755-7287468

Direct Stuur uw aanvraag naar ons (0 / 3000)