Het Industrieterrein van het Tantouwesten, Songgang-Stad, Bao'an-District, Shenzhen, 518105 P.R.CHINA
Thuis Productenzonnepaneelstraatlantaarns

zonne LEIDENE van China Straatlantaarnfabrikant

Certificaat
Van goede kwaliteit het rek zet online UPS op voor verkoop
Van goede kwaliteit het rek zet online UPS op voor verkoop
De dienst van bedrijf attente naverkoop, en probeert hun beste om aan de behoefte van klanten te voldoen. Wij zullen een samenwerking op lange termijn zijn.

—— Albert

Dit is een fantastisch sourcing platform, de attente dienst en een goede kwaliteitsproduct.

—— Philip

U kunt altijd me het beste plan geven, en het laat groot mijn klant voelen, hoop ik wij een andere kans aan samenwerking kunnen hebben.

—— Tim

Ik ben online Chatten Nu

zonne LEIDENE van China Straatlantaarnfabrikant

China zonne LEIDENE van China Straatlantaarnfabrikant leverancier

Grote Afbeelding :  zonne LEIDENE van China Straatlantaarnfabrikant

Productdetails:

Contact Now
Gedetailleerde productomschrijving

Zonne LEIDENE Straatlantaarn

Modelleer Nr.Geschat Vermogen van LEIDENE StraatlantaarnZonnepaneelmachtType van ZonnecelGDTLichtstromenLEIDENE Lichtgevende EfficiencyLEIDENE Qty
SEM-r80-01S80W2pcs 160WMonocrystallinePW: 5500-6000K8320lm130LM/W2PCS MAÏSKOLF
NW: 4000-4500K7680lm120LM/W
WW: 3000-3500K7040lm110LM/W
Batterij van de gel de Diepe CirkelControlemechanismeVerre WaaierVerlichtingstijdOnonderbroken Regenachtige DagenIPRatingCRIBestuurdersefficiencyHet werktemperaturen
DC12V/120AHDC24V/20A10m6~15hours1~3daysIP67>65>89%-40~+55℃
Voordelen van Zonne LEIDENE Straatlantaarn
  • Met verre radio, kunt u verlichtingstijd volgens de nacht in de zomer en de winter plaatsen en aanpassen

  • Batterij van de GEL kan de Diepe cirkel, leven 8-10 jaar zijn

    Batterij van de GEL kan de Diepe cirkel, leven 8-10 jaar zijn

  • LEIDENE straatlantaarninstallatie
  • Met PIR-sensorfunctie

  • IP67, geschikt voor openluchtverlichting

    IP67, geschikt voor openluchtverlichting

Toepassing

Zonne LEIDENE StraatlantaarnZonne LEIDENE Straatlantaarn

Zonne LEIDENE StraatlantaarnZonne LEIDENE Straatlantaarn

LUF van de distributiekromme van Zonne LEIDENE straatlantaarn

Eigenschappen en Specificaties

De LEIDENE & van Optica Zonneleiden Straatlantaarn heeft hogere energy-saving dan de gemeenschappelijke LEIDENE straatlantaarn. Het heeft hoge lichtgevende doeltreffendheid en lange levensduur. De stralen zijn zeer gezondheid zonder ultraviolet en infrarood, geen straling, gewone gloeiende gloeilampen. Wanneer het over groene milieubescherming komt, is er geen kwik van zwaar metaalelementen, 100% gerecycleerde materialen zonder schadelijke UV, infrarode straal of thermische straling te verspreiden. Het kan zijn ontmoet de hoge vraag voor het moderne leven.

Met de toepassing van geavanceerde technologie, kunt u de uitstekende waterdichte geleide straatlantaarn met stabiliteit voor gezonde verlichting zien. Zij gingen de certificatie van Ce TUV RoHS met hoogte over - kwaliteit en gezonde elementen. Het is dergelijke zonne LEIDENE Straatlantaarn verkiezen de moeite waard om energie een te besparen.

De maximum lichtgevende doeltreffendheid kan tot het Lage lichtbederf van 130LM/W. komen en snakken levensduur.

Thermisch & Bouw is de lichtbron geïntegreerde hoge machtsleiden met hoge lichtgevende doeltreffendheid. Het lichte lichaam is samengesteld uit elektrodoos, radiator en lampekap. De lampekap wordt gemaakt met hoogte - de legering van het kwaliteitsaluminium. De radiator heeft uniek de structuurontwerp van de hittedissipatie goedgekeurd. De oppervlakte wordt behandeld door anticathodeoxydatie.

Wij verstrekken 30w-100w van Zonne LEIDENE Straatlantaarn. Voorts kunnen wij verschillende aangepaste kleuren en watts van de zonne geleide straatlantaarn maken die op de vereisten wordt gebaseerd. Voor meer informatie over de gedetailleerde parameter, kunt u proberen om onze klantendienst te contacteren. De hoop u kan de beste zonne geleide straatlantaarn krijgen bij semlight.

Het werk Duur: begin aan het werk van Schemer aan Dawn; houd 8hours werkend door 3days, in regenachtige of bewolkte dagen.

100w van Zonne LEIDENE Straatlantaarn`s bouw is Diameter van lamppost: 50mm; Lampbody: Afmeting: 680 (L) x320 (W) x160 (H), GDT heeft Warm wit (2800~3100K), witte kan de Aard (4500~5100k), Zuiver wit (6000~6500k), Koel wit (7000~9000k) zijn kiest.

Bestuurder zijn Er ingebouwde bestuurder en breed inputvoltage (100~277VAC). De efficiency van de bestuurder is hoger dan 89%. Het is constante outputstroom. De machtsfactor is hoger dan 0.95. De constante outputstroom, hoge machtsfactor, vermijdt harmonische verontreiniging aan het machtssysteem. geschikt voor zonne geleid straatlantaarnsysteem. Zonnepaneelmacht: 2PCS 160W, is het Type van Zonnecel Monocrystalline.

Het werk Temperatuur: -40°C ~+55°C, het leven van uren 30.000-50.000, 10 keer snakt als fluorescente lamp.

IP de classificatie is IP67, THD < 15="">89%, lange levensduur Lichte controle, zijn de tijdcontrole en de verduisterende controle beschikbaar voor opties.

Controlemechanismebatterij: DC12V/120AH, PWM-Controlemechanisme: DC24V/20A, Verre Waaier: 10m. Lichte controle en tijdcontrole, het infrarode controlemechanisme van de motiesensor, 0-10V-dimmer.

Toepassing-het wordt hoofdzakelijk toegepast op stadssnelweg, hoofdweg, wegen, fabrieken, scholen, vierkanten, speelplaats, tak, tuin, allerlei woondistrict, wegmanier, landelijke wegverlichting, sideway park. Voor meer informatie over Zonne LEIDENE Straatlantaarn, kunt u proberen om www.semlight.com te bezoeken

Certificative: UL certificatie voor sommige modellen; CE/IEC & RoHs voor alle modellen.

Garantie: Drie jaar garantie voor standaardprijzen; lang-tijdgarantie beschikbaar met prijsaanpassing.

vereis meer GEGEVENSblad, IES-dossier? Pls klikt hier

Zonne LEIDENE straatlantaarnafmeting

Contactgegevens
CHINA UPS Electronics Co., Ltd.
Direct Stuur uw aanvraag naar ons (0 / 3000)